Værdigrundlag: Uddannelse og udvikling i fokus


Vi arbejder ud fra grundlæggende værdier om at skabe udvikling og danne grundlag for uddannelse for vores elever.  Autentiske relationer et af de vigtige elementer. Elevens personlighedsudviklende oplevelser er et andet grundlæggende element.

 

Autentiske relationer

De autentiske relationer opbygges sammen med medarbejderne, som er engagerede og motiverede i deres arbejde.

 

Personlighedsudviklende oplevelser

Oplevelserne er de input og erfaringer, som vores børn og unge får mulighed for, mens de er på opholdsstedet. Det er oplevelser, som er så særlige, vilde og betydende, at vores elever kan blive overvældede, så oplevelserne gør indtryk, så de rykker tættere sammen – og således at vi derved skaber rammerne for et fællesskab, hvor eleverne får tillid til hinanden og til de voksne.

Det er gennem de autentiske relationer og oplevelserne, at der skabes læring og udvikling.

Læs eksempler på ovenstående i blogartiklerne her til højre.

 

Lev & Lær


“Manden med Arret”

Peter Bang holdt foredrag om unges skadelige forbrug af rusmidler, på baggrund af hans egne erfaringer. Det gjorde stort indtryk på det unge publikum.

Snart eksamen – vi holder sammen

Hos os er det afgørende, at opretholde et godt sammenhold omkring eksamen. At tage 9. klasse er stort for de fleste af de unge, og vi tager opgaven seriøst. Mange mennesker trækker på samme hammel for at få det hele til at lykkes.